Specialist voor bouw en industrie!

Aangepaste openingstijden i.v.m. Covid-19

23.03.2020 | Categorie: Nieuws

De consequenties met betrekking tot het Covid-19 virus zijn voor iedereen voelbaar en ook hebben we op dit moment allemaal veel vragen en verkeren we hierover als mens in grote onzekerheid. IJzerhandel Knoef zal waar mogelijk en zolang wij dit mogen en kunnen, haar klanten blijven voorzien van de benodigde goederen en adviezen. Ook binnen onze onderneming zijn er preventieve maatregelen genomen en wij vragen u, voor uw en onze gezondheid, deze te respecteren zodat wij u zo lang mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bij bezoek aan onze locatie vragen wij u om minimaal 1,5 meter afstand van ons personeel te houden en is er géén fysiek contact. Normaal gesproken heeft ons bedrijf een open karakter maar met ingang van 17-03-20 kunnen wij helaas géén relaties meer toelaten in ons magazijn en op kantoor.

Vanzelfsprekend neemt ons personeel intern alle mogelijke hygiënische maatregelen en zal overleg met alle relaties van IJzerhandel Knoef zoveel mogelijk verlopen via telefonisch contact, email of een andere vorm van digitale communicatie. Mocht u vragen hebben over goederen, leveringen en voorraden dan kunt u altijd rechtstreeks contact opnemen met uw contactpersoon of via het algemene nummer 074-24 33 755. Ook zijn wij via WhatsApp bereikbaar onder het bekende nummer 06-12 04 95 76.

Leveringen door onze eigen bezorgdienst blijven plaatsvinden volgens het normale schema maar met een gewijzigd afleverprotocol. Wenst u gebruik te maken van onze afhaalservice dan kunnen wij eventueel goederen voor u klaarleggen in de hiervoor reeds bij ons bestaande lockers. Onze afdeling verkoop informeert u graag verder hierover.

De openingstijden van IJzerhandel Knoef blijven voorlopig ongewijzigd met als enige uitzondering de gebruikelijke koopavond. Deze zullen wij met ingang van donderdagavond (19-03-20) voorlopig stopzetten. Onze openingstijden zijn;
Maandag t/m vrijdag: 7:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 8:30 tot 17:00 uur.

U mag van ons verwachten dat wij een uiterste inspanning zullen leveren om u ook tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden van dienst te zijn. Met wederzijds begrip en vertrouwen moeten wij er gezamenlijk in slagen om voor een ieder de dienstverlening te blijven verlenen zoals u die van ons gewend bent.
Namens Team Knoef wensen wij iedereen veel succes en sterkte de aankomende periode, wees voorzichtig en blijf vooral gezond.