Specialist voor bouw en industrie!

Hang- en sluitwerk

RDM Design Studio

hang en sluitwerk
In onze RDM (raam- deur- en meubelbeslag) designstudio hebben wij een assortiment samengesteld in diverse prijsklassen, variërend van het middensegment tot de hogere segmenten. Merken als Ottolini, Ferraro, Baustil, Bonomi, Formani, HEWI, Ansea, Karcher Design, Fold, Mandelli, Entra, Ferrovia, Square, Volume³, G.P.F., Kirkpatrick, Antologhai, Fracio, Intersteel, Timeless, Artitec, Colombo en D-line maken deel uit van de omvangrijke collectie. Dit houdt in dat u keuze heeft uit kwaliteitsproducten van modern tot klassiek en van eenvoudig tot exclusief. Deze producten zijn leverbaar in verschillende materialen zoals messing, chroom, brons, roestvaststaal, nikkel, nikkel-mat, kristal, chroom-mat, zwart en uiteraard titanium. De laatste trend: bakeliet!

Formani by Piet Boon
Exclusief voor Formani heeft Piet Boon een complete lijnen design hang en sluitwerk ontworpen. Producten zoals u die van Piet Boon verwacht, tijdloos en duurzaam design. Strak zonder franje maar natuurlijk stijlvol. Prachtige producten voor betaalbare prijs. Maak uw deur helemaal af met een Piet Boon design kruk.

Meubelbeslag
IJzerhandel Knoef beschikt over een zeer uitgebreid assortiment meubelbeslag. Greepjes en knopjes in allerlei soorten, diverse maten en verschillende materialen. Van authentiek tot zeer strak, voor iedereen is er iets passends te vinden.

Een eerste indruk kunt u opdoen door de foto’s te bekijken. Maar omdat wij trots zijn op onze showroom nodigen wij u hierbij uit voor een vrijblijvend bezoek. Op de boven verdieping van ons pand aan de Wegtersweg hebben wij voor u een showroom van bijna 200 m² ingericht met deurkrukken, knoppen, grepen en veiligheidsbeslag. De ervaring leert dat het uitzoeken van hang en sluitwerk meer tijd in beslag neemt dan u denkt. Daarom is het verstandig voor een uitgebreid en persoonlijk advies een afspraak te maken met een van onze specialist Fred Wennink.