Specialist voor bouw en industrie!

Karcher Design

Karcher Design is een echt familiebedrijf dat kwalitatief hoogwaardig designdeurbeslag en bijpassende accessoires van roestvast staal en zamak ontwikkelt en verkoopt.

Karcher Design ontwikkelt deurbeslag voor verschillende toepassingen. Het innovatieve design maakt de inrichting van uw woning helemaal af. Maar Karcher designbeslag voldoet ook aan de zware eisen van intensieve belasting bij gebruik in de projectbouw. Karcher heeft namelijk ook deurbeslag met de gepatenteerde rozettechniek (EP0 942121) in een ronde en een vierkante vorm. Naast deurkrukken en rozet- schild- of veiligheidsgarnituren heeft Karcher ook een prachtige lijn pictogrammen en accessoires zoals deurstoppers en raamgrepen

De producten kenmerken zich door een goede prijs / kwaliteit verhouding. De productseries zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal en kennen een veelvoud aan modellen in verschillende afwerkingen, diverse coatings, mat of gepolijst roestvrij staal.

Karcher producten zijn gecontroleerd volgens de brandveiligheidsnorm (DIN18257, ÖNORM B3850, B3851 en B3852) en volgens DIN/EN179 geschikt voor nooduitgangen.