Specialist voor bouw en industrie!

Politiekeurmerk Veilig Wonen.

IJzerhandel Knoef B.V. heeft als één van de eerste bedrijven een dubbele certificeringsovereenkomst met het CB&V afgesloten inzake de NBR (Nationale Beveiligings Richtlijn) en de bestaande PKVW regeling (Politie Keurmerk Veilig Wonen).

Politiekeurmerk Veilig Wonen aanvragen:

Vul vrijblijvend het contactformulier hieronder in, dan neemt het Inbraak Preventie Team zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Soort object

  Adres (verplicht)

  Opmerking

  Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

  Certificaat bestaande bouw voor woningen ouder dan 2 jaar.
  Voor woningen ouder dan 2 jaar kunt u eveneens via Knoef B.V. het certificaat “Politie Keurmerk Veilig Wonen” aanvragen. Knoef BV werkt hiervoor, via de Veiligheidsregio Twente, samen met het Inbraak Preventie Team van Noaber Bouw.

  PKVW versus NBR PKVW NBR
  Bereikbaarheid ramen en deuren 3 minuten 3 minuten
  Bereikbaarheid Norm + Norm
  Glaslatten Kit/schoeven Kit
  Rookmelders 1 - 3 Min. 1
  Verlichting bereikbare deuren Eis Aanbeveling
  Zicht op bezoek Eis Aanbeveling
  Organisatorische maatregelen Eis Eis

  Nationale Beveiligings Richtlijn (NBR) Woningniveau klasse 2B

  Basisvoorziening van woningen:

  • Bereikbare ramen en deuren beveiligen op 3 minuten inbraakwerend (klasse 2B) Bouwkundige beveiliging zwaar: Klasse 3B (5 minuten)
  •  Standaard beglazing: geen extra voorzieningen
  •  Tenminste 1 rookmelder per woning
  •  Organisatorische maatregelen
  •  Aanbeveling: verlichting, extra rookmelders, zicht, vluchtvriendelijke deur

   Voor zowel de NBR als PKVW regeling is onderstaande van toepassing;

  Het Inbraak Preventie Team zal de eerste keuring op uw woning verrichten en een advies geven voor de (eventueel) te nemen preventie maatregelen. Indien uw woning voldoet kan er direct een certificaat worden aangevraagd. De uit te voeren maatregelen en het aan te brengen hang- en sluitwerk kunt u in eigen beheer doen of in het geheel uitbesteden aan het Inbraak Preventie Team. U krijgt hiervoor vooraf een duidelijke schriftelijke offerte.

  Na het aanbrengen van het benodigde hang- en sluitwerk zal er, indien noodzakelijk, een  eindinspectie op het pand worden verricht. Indien alle maatregelen correct zijn aangebracht zal het PKVW of NBR certificaat worden aangevraagd. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat er op het pand een landelijke steekproef moet worden gehouden.

  Vanwege de samenwerking met de Veiligheidsregio Twente worden er voor de 1e inspectie geen kosten in rekening gebracht.  Het eventueel aan te vragen certificaat kost € 35,- inclusief BTW, exclusief te monteren hang- en sluitwerk en arbeid.

  De geldigheidsduur van het certificaat PKVW  en NBR is 10 jaar. Met dit certificaat kunt u eventueel een korting krijgen op uw verzekering(en).  Dit is afhankelijk van uw verzekeraar.

  Certificaten NBR / PKVW

  • Waarborg voor kwalitatieve beveiliging
  • Geeft verzekeringstechnisch dezelfde condities als die van BORG
  • Geldigheid vervalt bij eigenhandige veranderingen aan de woning of het pand

  Heeft u vragen over de NBR regeling of het Politie Keurmerk Veilig Wonen neemt u dan a.u.b. contact op met één van onze preventie adviseurs, Rik Tijhuis, Fred Wennink of Eddy Scheffer.

  logo's