Specialist voor bouw en industrie!

MYSOLE ™ inlegzolen voor werkschoenen.

MYSOLE

Een nieuwe aanwinst in ons Workwear assortiment zijn MYSOLE ™ Work inlegzolen. Deze inlegzolen zijn speciaal ontwikkeld voor werkschoenen!

MYSOLE ™ is ontwikkelt en wordt geproduceerd door Fisher Group b.v. deze kwalitatief hoogwaardige inlegzolen zijn bestemd voor een heel breed publiek.
Het innovatieve en anatomische ontwerp maakt in combinatie met superieure materialen MYSOLE ™ tot een uniek concept. Alle inlegzolen zijn speciaal ontwikkeld voor specifieke toepassingen en situaties. Ze bieden de voet ondersteuning en comfort. Bovendien hebben ze een positieve invloed op prestaties en de preventie van voet- en lichaamsklachten.

De grootste voordelen van MYSOLE ™:

  • Verhoging van het loopcomfort
  • Verhoging van de schokdemping
  • Verbetering van prestaties
  • Absorptie van transpiratievocht
  • Bevordering van de pasvorm van de schoen
  • Verlenging van de levensduur van de schoen

MYSOLE ™ work bij Knoef in Hengelo!

Wij zijn officieel dealer van MYSOLE ™ inlegzolen. In onze workwear corner kunt u inlegzolen laten aanmeten. Wij hebben een speciale MYSOLE ™ Arch waarmee onze specialisten de drukpunten van uw voeten kunnen opmeten en zo de juiste inlegzool voor uw voeten in combinatie met uw werkschoenen kunnen bepalen.

Mysole_arch

MYSOLE ™ verleng de levensduur van uw werkschoenen.

MYSOLE ™ inlegzolen dienen als aanvulling en upgrade van werkschoenen. Geen voet is namelijk gelijk en door een MYSOLE ™ inlegzool wordt de werkschoen gepersonaliseerd naar zijn drager.
Doordat MYSOLE ™ inlegzolen zijn gemaakt van hoogwaardige superieure materialen wordt tevens transpiratie tegen gegaan en door de toevoeging van koolstof worden nare geuren opgenomen. Mede hierdoor wordt de levensduur van de werkschoen aanzienlijk verhoogd.

Wanneer werkschoenen worden gedragen dan kan de conclusie snel worden getrokken dat er ook veel op de schoenen wordt gelopen en gestaan. Mede daarom is het van belang dat er een goede ondersteuning is. De inlegzolen van MYSOLE ™ kunnen veel lichamelijke klachten tegengaan maar belangrijker nog; ook kunnen de inlegzolen klachten voorkomen.

Kom langs bij onze Workwear corner voor een vrijblijvend advies en het opmeten van uw voeten.

MYSOLE