Specialist voor bouw en industrie!

Over Knoef

Welkom bij Knoef, specialist voor bouw en industrie

Knoef1
IJzerhandel Knoef B.V. is een van de oudste bedrijven van Hengelo. Iets waar we trots op zijn. In Hengelo en omgeving is Knoef een begrip. Velen onder u hebben bewust of onbewust door ons geleverde producten in huis.
Ondanks dat Knoef al heel lang bestaat willen we fris blijven, openstaan voor nieuwe producten, nieuwe technieken, nieuwe leveranciers, zonder het vertrouwde product uit het oog te verliezen. We willen ons blijven onderscheiden. Niet opgaan in de grijze massa maar juist datgene leveren wat u van ons verwacht: Kwaliteit !

Kwaliteit begint bij de producten die we verkopen, we zijn dealer van nagenoeg alle A merken. Van gerenommeerde “oude vertrouwde” merken als Stihl, Makita en Bosch tot nieuwkomers op de markt als Festool, Milwaukee, Panasonic en Flex. Topmerken vertrouwen voor het rayon Twente op Knoef! U toch ook?

knoef2
Naast kwalitatief goede producten is het ook belangrijk dat u goed advies krijgt van onze verkoopmedewerkers. En dat mag u van onze medewerkers verwachten. Regelmatig worden onze mensen bijgeschoold. Een mix van ervaren en jonge medewerkers staat garant voor een gedegen maar toch fris en modern advies.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: van 07.30 t/m 17.30 uur
zaterdag: van 08.30 t/m 17.00 uur
donderdagavond: géén koopavond

We hopen u binnenkort op een of andere manier van dienst te mogen zijn.