Specialist voor bouw en industrie!

Administratie

De administratie van IJzerhandel Knoef bestaat uit drie personen. Als u al telefonisch contact gehad heeft met Knoef dan heeft u één van hen waarschijnlijk al gesproken.

Onze doelstelling is om het administratieve proces voor klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Ontkomen doen we er niet aan, maar we kunnen het wel zo makkelijk mogelijk maken. Niet elk bedrijf of ZZP-er heeft de omvang om een volledige administratieve afdeling op te zetten. Om de administratieve lastendruk zo laag mogelijk te houden zijn er diverse oplossingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Automatische incasso

Als u dat wenst, kunnen wij de door u te betalen facturen automatisch incasseren. Vooral voor ZZP-ers en kleine bedrijven een goede keus. U kunt uw kostbare tijd besteden aan zaken waar u goed in bent. Wij regelen de financiële kant van de zaak. Heeft u vragen over automatische incasso of wilt u weten of het iets voor u is? Neem dan contact met ons op. Samen met u zullen we bekijken wat de mogelijkheden zijn om u nog beter van dienst te zijn.