Specialist voor bouw en industrie!

Directie

Sinds 1991 wordt de directie gevoerd door Hein Knoef. Hij is de vierde generatie Knoef aan het roer van de ijzerhandel. Bijna uniek in Hengelo waar de laatste jaren veel gerenommeerde familiebedrijven zijn verkocht of opgeheven.

Eind jaren 80 groeide Knoef uit zijn jas aan de Oldenzaalsestraat waar tot dan toe de roots liggen. De slechte bereikbaarheid en de geringe parkeerruimte waren redenen om te verhuizen naar een andere locatie. Tijd is geld, deed ook in de bouw zijn intrede. Het steeds drukker wordende verkeer was reden te zoeken naar een locatie die goed bereikbaar was.

Knoef aan de OLdenzaalsestraat

Toch was één van zijn eerste beslissingen om de Oldenzaalsestraat in te ruilen voor de Wegtersweg een moeilijke keuze. Knoef vestigde zich als een van de eersten aan de Wegtersweg, reden waarom velen vraagtekens plaatsten bij deze stap. Nu is industrieterrein Westermaat een van de belangrijkste industriële gebieden van Hengelo.

Achteraf kunnen we rustig stellen dat het een juiste keuze is geweest. Mede hierdoor en door zijn inspirerende leiding is Knoef uitgegroeid van een ijzerhandel op de hoek tot een bloeiende onderneming met meer dan 30 medewerkers.