Specialist voor bouw en industrie!

Magazijn

Met meer dan 30.000 artikelen kunnen wij u direct van dienst zijn!

magazijn
Het magazijn van IJzerhandel Knoef is het hart van de organisatie. Meer dan 30.000 artikelen liggen hier opgeslagen. Boutjes, moertjes in alle maten, maar ook rolsteigers, betonmolens en elektrische gereedschappen. Het mag duidelijk zijn dat bij deze aantallen de organisatie goed moet zijn. Een voorwaarde om u, onze klanten, op een snelle doeltreffende manier van dienst te kunnen zijn.

Halen of bezorgen 
Veel van onze klanten komen de goederen ophalen aan de balie. Maar als u dat wenst kunnen de goederen ook bezorgd worden. U bestelt de gewenste goederen via onze buitendienst of per telefoon, mail, internet of fax. In dat geval worden de goederen volgens schema door onze chauffeur Frank van Rijnsoever bij u gebracht. Bij u aan de zaak of desgewenst op de bouwlocatie.

Spoed
Het overkomt ons allemaal wel eens dat we wat vergeten te bestellen. De werkzaamheden liggen stil en u bent niet in de gelegenheid om de artikelen op te halen. Geen probleem, wij kunnen u dan ook met spoed van de goederen voorzien. Dan rijden we toch een keer extra voor u! Voor goede klanten kun je beste een keer wat extra doen.