Specialist voor bouw en industrie!

Bedrijfsprofiel

Een van de oudste bedrijven van Hengelo.

pandgroot
IJzerhandel Knoef B.V. is een van de oudste bedrijven van Hengelo. Iets waar we trots op zijn. In Hengelo en omgeving is Knoef een begrip. Velen onder u hebben bewust of onbewust door ons geleverde producten in huis.

Ondanks dat Knoef al heel lang bestaat willen we fris blijven, openstaan voor nieuwe producten, nieuwe technieken, nieuwe leveranciers, zonder het vertrouwde product uit het oog te verliezen. We willen ons blijven onderscheiden. Niet opgaan in de grijze massa maar juist datgene leveren wat u van ons verwacht: Kwaliteit !

Kwaliteit begint bij de producten die we verkopen. Daarom zijn we we zeer gelukkig dat vooraanstaande leveranciers zoals Festool en Panasonic voor Knoef hebben gekozen om een “shop in shop” te openen. Twee topmerken die voor het rayon Twente vertrouwen op Knoef.

Naast kwalitatief goede producten is het ook belangrijk dat u goed advies krijgt van onze verkoopmedewerkers. En dat mag u van onze medewerkers verwachten. Regelmatig worden onze mensen bijgeschoold. Een mix van ervaren en jonge medewerkers staat garant voor een gedegen maar toch fris en modern advies.

We hopen u binnenkort op een of andere manier van dienst te mogen zijn.