Specialist voor bouw en industrie!

Werken bij Knoef

Momenteel zijn wij op zoek naar een:

Junior content marketeer e-commerce (bijbaan).

Knoef B.V. is een van de oudste bedrijven van Hengelo en een begrip in Twente. Iets waar we trots op zijn!

Ondanks dat Knoef B.V. al heel lang bestaat willen we fris blijven, openstaan voor nieuwe producten, nieuwe technieken, nieuwe leveranciers, zonder het vertrouwde product uit het oog te verliezen. Daarom zijn wij ook online erg actief, wij hebben diverse webshops ontwikkeld waarmee wij landelijk en internationaal ons uitgebreide assortiment aanbieden.

Voor onze e-commerce afdeling zijn wij op zoek naar een junior content marketeer. Hiervoor is het  belangrijk dat je beschikt over een basiskennis SEO en productoptimalisatie. Wij vinden het een pré dat je affiniteit hebt met ons assortiment (elektrisch) gereedschap. Tevens is het creëren van unieke content voor jou geen probleem en je kunt goed zelfstandig werken.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
Het toevoegen, wijzigen & optimaliseren van producten, productgroepen en categorieën. Het verbeteren van de up-selling en cross-selling door middel van category management. Het up to date houden van het assortiment, doorvoeren van prijswijzigingen en diverse online marketing werkzaamheden. Vanzelfsprekend ondersteun je de afdeling e-commerce wanneer dit noodzakelijk is.

Wij zoeken iemand voor tussen de 10 á 15 uur per week en wij bieden je de vrijheid om je werktijden grotendeels zelf in te delen, dit kan zowel op ons kantoor in Hengelo en (in een later stadium deels) vanuit huis. Je krijgt een marktconforme vergoeding en onze voorkeur gaat uit naar een student (online) marketing. Naast een leuke uitdagende functie doe je veel online ervaring op in zowel e-commerce alsmede de groothandel en werk je alvast flink aan je CV!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie en wil jij ervaring op doen en groeien in de E-commerce? Reageer dan snel op deze vacature! Heb je vragen? Neem dan contact op met ons op voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren kan via e-mail, stuur je CV met motivatie naar:

Knoef, specialist voor bouw en industrie.
Kuno Tanke
E-commerce manager.
Kuno@knoef.com